PASS Proces Automation Supervisor System

Béta tesztelőknek

Főoldal // Béta tesztelőknek

Jelentkezzen tesztelőnek!

Korlátozott számban lehetőség van jelentkezni tesztelőnek, az oldal alján található jelentkezési formon keresztül. A tesztelés során rendszeresen szervezünk személyes és online találkozókat, melyeken a fejlesztési lehetőségeket vitatjuk meg.
A tesztelési folyamat idejére ingyenesen egy PASS Miniservert bocsátunk a jelentkező részére. A tényleges tesztelést oktatás előzi meg, így a közreműködő saját alkalmazással próbálhatja ki a rendszer lehetőségeit.

 

Please leave this field empty.

A PASS szoftver tesztelőinek feladatai:

  • az esetleges rendszerben található hibák felderítése
  • a rendszer ellenőrzése használhatósági szempontok szerint
  • a rendszer működésének összevetése a specifikációval, a szükséges funkciók meglétének ellenőrzése, teljesítmény teszt valós körülmények között (strukturált hibakeresés)
  • a tesztelés során sort kerítünk a hibás adatok/hibás kezelés tesztjére is, lehetőség szerint demonstráljuk az átlagos és a szélsőséges használatot is

A tesztelők a használat során tapasztalt hiányosságokat illetve fejlesztési ötleteket meghatározott gyakorisággal jelentik a rendszer fejlesztőinek.

Mivel a PASS SCADA rendszere alapvetően egymással kooperáló, együttműködő folyamatokból épül fel, ezért az egyes folyamatokat önmagukban és sorozatokban, egymásra hatásukban is tesztelni kell, majd ha ezek a sorozatok jól működnek, több kiváltó ok vagy alapesemény kombinációját próbáljuk végigvinni.

A személyes és online egyeztetések során kitérünk a rendszer UX (felhasználói élmény) tulajdonságaira is, valamint a használhatósági észrevételekre, a már említett fejlesztési lehetőségekre, esetleges hiányzó funkciókra.

Néhány javasolt opció a PASS tesztelési területeihez:

  • magánházak épületautomatika koordinálása
  • ipari gyártósorok folyamatmenedzselése
  • ipari létesítmények fenntartásához szükséges folyamatok menedzselése
  • irodaépületek automatikája, fogyasztás optimalizálása
  • bármilyen egyéb tesztelési területre nyitottak vagyunk, keressen minket!
Summary
Job Title
beta testers

Támogatók

Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
Moxa
Beckhoff

Kapcsolat

Process Automatika Kft.

Tel: +36209656562

H-6726 Szeged Gizella u. 47.

Please leave this field empty.