PASS Proces Automation Supervisor System

Esettanulmányok

Főoldal // Esettanulmányok

MOL NYRT. DUNAI FINOMÍTÓ AKKUMULÁTOR FELÜGYELETI RENDSZER

A PASS SCADA 2015 december óta felügyeli a MOL NYrt. Dunai Finomító szünetmentes ellátásáért felelős energetikai rendszerét. A finomító szünetmentes energia ellátását ~450 akkumulátor és ezek ~6000 akkumulátor cellája biztosítja. A PASS méri, regisztrálja és jelzi a diszpécserek felé az akkumulátor cellák állapotát, az akkumulátorok paramétereit és az elektromos helyiségek pillanatnyi mért értékeit. A lekérdezett és mért adatpontok száma ~12000.

PICK SZEGED ZRT. KÖZPONTI TELEP ENERGIA MONITORING RENDSZER

2017 április végéig a PICK Szeged Zrt. központi telepe komplex energia monitoring rendszert kap. A rendszerhez a meglévő mérések integrálása mellett számos új mérőkör kerül kiépítésre. Ezek között szerepelnek transzformátorok villamos mérései, villamos almérők, hideg, -meleg, -kondenzvíz mérők, villamosenergia elszámolási mérők, földgáz, -szennyvíz, -sűrített levegő mérők, továbbá hőmérséklet és nyomás mérők. A mérések megjelenítése, regisztrálása mellett a PASS energetikai és energia elosztási számításokat végez, az adatokat böngészőn keresztül az arra jogosultak számára korlátlan kliensnek elérhetővé teszi. SQL interfész segítségével az adatokat tükrözi a PICK Szeged Zrt. IT szerverére. A mérések mellett a PASS adatokat importál az üzem meglévő folyamatirányító rendszereiből (iFIX, Cimplicity), melyeket szintén korlátlan kliens számára tesz elérhetővé.

A PASS AUTOMATIZÁLÁSI FELÜGYELETÉRE JELENLEG TÖBB ÉPÜLET VÁR

Az automatizálási piacon sok megoldás van. A PASS lehetőséget biztosít a normál magánház mérettől, a komplex irodaépületig a rendszerek összefogására, kezelésére, felügyeletére.

 

Summary
Service Type
Esettanulmányok
Description
A PASS lehetőséget biztosít a normál magánház mérettől, a komplex irodaépületig a rendszerek összefogására, kezelésére, felügyeletére.
URL

Támogatók

Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
Moxa
Beckhoff

Kapcsolat

Process Automatika Kft.

Tel: +36209656562

H-6726 Szeged Gizella u. 47.

Please leave this field empty.