PASS Proces Automation Supervisor System

Ipari automatizálás

Főoldal // Megoldások // Ipari automatizálás

PASS SCADA FELHASZNÁLÁSA IPARI AUTOMATIZÁLÁSI TERÜLETEN

A PASS alkalmas szabványos kommunikációs protokollok használatával az ipari automatizálás eszközeivel kommunikálni. Akár gyártó sorok, robotcellák, célgépek HMI (Human Machine Interface) feladatairól van szó, a rendszer egységes felületen keresztül látja el a feladatot és biztosítja az adatok valós idejű elérését.

Summary
Service Type
Ipari automatizálás
Description
gyártó sorok, robotcellák, célgépek HMI (Human Machine Interface) feladatai
Ipari automatizálás - PASS Scada megoldások
Ipari automatizálás

AZONNAL HASZNÁLATBA VEHETŐ

A PASS Miniserver előre feltelepített kivitelben Raspberry Pi 3-mal együtt beszerezhető, hálózati hozzáférés biztosítása és IP cím megadását követően azonnal használatba vehető. Mivel a PASS vezérlők teljes skáláját kínálja a különböző funkciókhoz, illetve a meglévők mellé egyedileg programozható vezérlők is létrehozhatók, így tetszőleges összetettségű rendszer állítható fel a megszokott idő tört része alatt.

TERMELŐSOROK HATÉKONYSÁG MÉRÉSE

A 21. század követelményeinek megfelelve az új telepítésű és a régi gépek hatékonyság mérése is megoldható. A PASS minden on-line működési adatot összegyűjt és hozzákapcsolja a kezelő által bevitt információt, amiből komplett jelentést készít a cégvezetés számára. A különböző munkakörben dolgozóknak egyedi felhasználói hozzáféréssel eltérő kimutatások és jelentési szűrők állíthatók be, így mindenki a saját munkakörének megfelelő mennyiségű és terjedelmű adathalmazzal dolgozik.

Ipari automatizálás
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt tulajdonságok

Kiemelt tulajdonságok

FOLYAMATMENEDZSMENT GYORSAN, EGYSZERŰEN

A PASS SCADA rendszer alkalmazása könnyű kezelhetőséget biztosít a folyamatirányításban. Gyorsan beállítható, az automatikus Remote I/O felismerésnek köszönhetően az IP cím megadása után a rendszer felismeri és felveszi az I/O pontokat, megkezdi a velük való kommunikációt, így az adatgyűjtés szinte azonnal elindulhat.

Kiemelt tulajdonságok

CÉLGÉPEK IRÁNYÍTOTT ÉS ÖSSZEHANGOLT MŰKÖDTETÉSE

A gyártási folyamat hatékonyságának növeléséhez egy automata vagy több célgép működésének összehangolására van szükség. Az automatizált folyamatoknál fontos tényező az idő, az időben végzett teljesítmény pedig legjobban programozott gyártósorokkal biztosítható.
A minőségi követelmények folyamatos emelkedésével a komplex ellenőrzési rendszer bevezetése előbb-utóbb elengedhetetlenné válik. A berendezések teljesítményértékelése, kimutatások készítése leegyszerűsödik, a gépek karbantartása vagy cseréje jobban tervezhetővé válik.

Partnereink

Meltrade
Vertesz

Kapcsolat

Process Automatika Kft.

H-6724 Szeged, Rigó utca 12. 3. emelet 8