PASS Proces Automation Supervisor System

Jogi nyilatkozat

Főoldal // Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Az automatika.hu weboldalán található összes képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben – kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján szabad felhasználásnak minősülő eseteket – kizárólag a Process Automatika Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni.

Az automatika.hu weboldalt a G&B Com Bt., mint szolgáltató üzemelteti.

A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat.

A közölt adatok tartalmáért, azok betartásukért és annak következményeiért, valamint azok aktualitásáért a Process Automatika Kft. felelősséget nem vállal. Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések tájékoztató jellegűek.

A megjelentetett információk nem minősülnek tanácsadásnak. A weboldalon található információk alapján hozott, illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

Partnereink

Meltrade
Vertesz

Kapcsolat

Process Automatika Kft.

H-6724 Szeged, Rigó utca 12. 3. emelet 8