PASS Proces Automation Supervisor System

Mérésadatgyűjtés

Főoldal // Megoldások // Mérésadatgyűjtés

AZ AUTOMATIZÁLÁS ÉS MINDEN KONTROLL A MÉRÉSEK ALAPJÁN MŰKÖDIK

A PASS a szabványos kommunikációs csatornákon keresztül lekérdezi a mért paramétereket, diagramot mutat táblázatos export lehetőséggel, és jelzési lehetőségeket biztosít. 

Summary
Service Type
Mérésadatgyűjtés
Description
szabványos kommunikációs csatornákon keresztül lekérdezi a mért paramétereket, diagramot mutat
Mérésadatgyűjtés - PASS Scada megoldások
Mérésadatgyűjtés

EGYEDI SZEMPONTOK, SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG

A beépített számítási műveletek lehetőséget biztosítanak arra, hogy mindenki a számára fontos paramétereket, termelési mutatókat vizsgálhassa. Az adatok kiértékelésének szempontjai akár felhasználónként változhatnak ugyanazon a rendszeren belül. A személyre szabható, egyedi feltételek szerint történő beállítás lehetőséget ad, hogy a rendszerrel dolgozó szakemberek és a vezetőség más szűrési feltételeket, kiemeléseket alkalmazzanak, így mindenki a saját területének megfelelő adatokkal tud dolgozni.

A FOLYAMATOS MÉRÉSEK SEGÍTIK A DÖNTÉSHOZÓKAT

A folyamatos mérésadatgyűjtés segítségével nem kell becslésekre hagyatkozni vagy kiragadott időpontokban vett minták alapján döntéseket hozni. A mérés megszakítás nélkül történik, így a költséghatékonyság vagy termelékenység megítélésében is megbízható, komplex rálátást biztosít. Az adatgyűjtési időszak nyomtatható kép, pdf vagy táblázat formátumban is. Így az egyes időszakok összehasonlíthatók, az adatok fényében történő döntések helyessége objektíven ellenőrizhető, igazolható.

Mérésadatgyűjtés
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt tulajdonságok

Kiemelt tulajdonságok

ENERGIAHATÉKONYSÁG, RENDSZER OPTIMALIZÁLÁS

A mérésadatgyűjtés célja a folyamatok monitorozása, optimális energiafelhasználás és a finomhangolás. A PASS rendszere folyamatosan gyűjti az adatokat és nyomonköveti a beállított szekciókat, legyen szó egyetlen magánház energetikai rendszerének automatizálásáról vagy akár egy komplett ipari létesítmény felügyeletéről. Használatával a folyamat teljes egészében átlátható, hatékonysága mérhető, az esetleges veszteségforrások könnyen és gyorsan behatárolhatók és korrigálhatók.

Kiemelt tulajdonságok

KOMPLEX ADATGYŰJTÉS

A PASS minden működéssel kapcsolatos információt adatbázisban tárol, a különböző érzékelők adatain kívül a hibaüzenetek adatgyűjtése is megoldott. Korlátlan számú kliens csatlakoztatható hozzá, a mérésadatgyűjtések néhány perc alatt beállíthatók.
A PASS által összegyűjtött adatok akár tableten, okostelefonon is bármikor, bárhonnan ellenőrizhetők.

Partnereink

Meltrade
Vertesz

Kapcsolat

Process Automatika Kft.

H-6724 Szeged, Rigó utca 12. 3. emelet 8