PASS Proces Automation Supervisor System

Üzemfelügyelet

Főoldal // Megoldások // Üzemfelügyelet

AZ IOT (INTERNET OF THINGS)

A „dolgok internete”, azaz a mindennapok során használt eszközök internethez kapcsolódása, kommunikációja, emberek közreműködése nélkül zajló adatáramlás gépek között. Ha az adott gép megfelelő technológiával rendelkezik ahhoz, hogy hozzákapcsolódhasson a rendszerhez, részese lehet ennek a kommunikációnak. Magánjellegű használata leggyakrabban az intelligens otthonok automatikájában valósul meg, ipari felhasználásának lehetőségei pedig gyakorlatilag vég nélküliek. 

Summary
Service Type
Üzemfelügyelet
Description
a mindennapok során használt eszközök internethez kapcsolódása, kommunikációja emberek közreműködése nélkül zajló adatáramlás gépek között
Üzemfelügyelet - PASS Scada megoldások
Üzemfelügyelet

TÁVFELÜGYELET

Ilyen rendszereszközökkel akár teljes gyártósorok üzemeltethetőek távolról, az esetleges eltérésekről vagy meghibásodásról azonnal jelez a rendszer. A PASS egyaránt alkalmas üzemek, gyártósorok, folyamatos technológiák valamint komplex ipari létesítmények automatizált felügyeletére.

 

A KONTROLL SZÜKSÉGESSÉGE

A 21.század versenyképes gyára minden termelési mutatót mér, a mért adatok azonnal elérhetők, megoszthatók, elemezhetők, valamint egyedi igények szerint szelektálhatók. A PASS SCADA rendszer segítségével a rendszer eléréséhez és kezeléséhez – legyen szó ellenőrzésről vagy nagyobb kaliberű módosításról – csak egy tetszőleges eszközön megnyitott böngészőre van szükség.

Üzemfelügyelet
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt tulajdonságok

Kiemelt tulajdonságok

SZELEKTÁLT ADATOK

Más információra van szüksége a karbantartás vezetőnek, a termelési vezetőnek, a gyárigazgatónak és a tulajdonosnak. A PASS a felhasználó által konfigurált mutatókat küldi a megfelelő szintekre. A böngészőn keresztül történő kezelés lehetővé teszi a korlátlan elérést mind a hely, mind pedig a darabszám tekintetében. Az elérés eszközfüggetlen, a felhasználói azonosítóhoz kötött, így bármilyen asztali gépről, tabletről, vagy okostelefonról hozzáférhető az egyedi beállítású felület, az adott felhasználó számára szűrt adatokkal.

Kiemelt tulajdonságok

IPAR 4.0

A PASS az Ipar 4.0 jegyében született. Az Ipar 4.0 a negyedik ipari forradalomra utal. Ennek lényege, hogy minden adatot mérjünk, regisztráljunk, elemezzünk és a vezetők részére hozzáférhetővé tegyünk. Ennek segítségével lecsökken a reakcióidő, a termelékenység és energiahatékonyság növeléséhez szükséges módosítások hamarabb elvégezhetőek. Ez tudatosabb gazdasági és gazdaságossági döntéseket eredményez

Partnereink

Meltrade
Vertesz

Kapcsolat

Process Automatika Kft.

H-6724 Szeged, Rigó utca 12. 3. emelet 8